01 septembrie

APLICAŢIA „THE BAT” FUNCȚIONEAZĂ ȘI LA DISPOZITIVELE CU ECRAN CU SENZORI

În aplicaţia „The Bat!” versiunea 6.6 a apărut suportul tehnologiei Windows Touch la computere și laptopuri cu ecrane cu senzori, dar și planșete cu sistemul operațional instalat Windows 8.

Potrivit agenției „INFOTAG”, versiunea nouă „The Bat!” a fost optimizată în așa măsură încât acum volume de date mari sunt procesate de program mult mai rapid. Chiar și utilizarea programului ore în șir și expedierea unor scrisori „grele” nu mai influențează viteza de lucru a computerului. De asemenea, a fost optimizată copierea de rezervă a corespondenței, care are loc mult mai rapid și încarcă mai puțin procesorul computerului.

Meniul de context al listei cu scrisori s-a redus de două ori și funcțiile utilizate frecvent au ieșit în prim plan. Opțiunile de vizualizare a scrisorilor, la rândul lor, s-au înmulțit: în particular, acum utilizatorii programului pot grupa scrisorile după adresa electronică. Scrisorile având aceeași adresă electronică, dar diferite nume ale expeditorului, se adună acum într-un singur lanț, fapt care simplifică multiplu căutarea scrisorilor necesare.

„The Bat!” v6.6 menține mai multe versiuni RRS – 0.91, 0.92, 1.0. Aceasta înseamnă că utilizatorii au o alegere mai vastă dintre fluxurile de știri.

Utilizatorii „The Bat!” au obținut posibilitatea să conecteze modulul exterior de verificare a ortografiei ORFO 2014. Sistemul cu plată ORFO va indica eroarea de tipar și va propune varianta corectă a cuvântului, în caz de adăugare în dicționar, va propune variantele de declinare sau conjugare a acestuia, determinând independent partea de vorbire la care acesta poate fi atribuit.

Scrisorile din Asia de Est, conținând simboluri chineze, japoneze sau coreene, se prezintă corect, chiar dacă programul expeditorului le-a format cu încălcarea standardului ISO-2022.

Activitatea stabilă este și rezultatul erorilor corectate. Codificarea datelor de către modulurile exterioare PGP 5, 6, 7, 8, 9 și 10 acum funcționează corect.

Grupurile importate în cartea de adrese se prezintă momentan în program; au fost corectate și alte erori mici.

Puteți afla toate modificările din „The Bat!” pe site-ul www.ritlabs.com .

„INFOTAG” precizează: Firma „Ritlabs” S.R.L. este o companie care elaborează software, fiind specializată în produse comunicaționale cu un nivel de securitate înalt. Produsele „Ritlabs” – TheBat!, The Bat! Voyager, Argus, SecureBat!, BatPost, Dos Navigator și altele – sunt elaborate ținând cont de doleanțele numeroșilor utilizatori.

TheBat! a apărut pe piața mondială în anul 1998 și este acum principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere domestice, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.
www.infotag.md