11 iunie

Un restaurant moldovenesc a fost desemnat cel mai popular în România

Restaurantul de bucate naționale moldovenești „La Plăcinte” a fost desemnat cel mai popular restaurant al anului în România. „La Plăcinte” a ocupat locul întîi la categoria „Cel mai popular restaurant al anului” în ratingul celor mai bune rețele globale de restaurante, cafenele și hoteluri din România. Concursul „Galа Premiilor de Excelență” s-a desfășurat în cadrul evenimentului „Hotel Tourism & Leisure Investment Conference”.

Cîștigătorii au fost desemnați în urma procesului de votare, ce s-a desfășurat online în perioada 23 aprilie – 14 mai 2014. Ulterior, nominalizații au fost jurizați de o comisie formată din 18 experți de top din principalele segmente ale industriei hoteliere de turism și ospitalitate.

„Restaurantul «La Plăcinte» este atît de popular datorită calității și gustului bucatelor, precum și ambianței plăcute. Bucureștenii revin cu mare plăcere în localul nostru. Bucatele preferate sînt borșul roșu, zeama, plăcintele și învîrtitele, felurile doi și deserturile. Oamenii de aici au gusturi foarte variate”, a menționat directorul executiv al rețelei „La Plăcinte” în România, Alexandru Stroe.

În România deocamdată funcționează un singur restaurant „La Plăcinte” – la București. Însă administrația rețelei intenționează să mai deschidă zeci de localuri în diferite orașe ale României.
click