08 iulie

Din Chișinău au fost lansate noi curse low-cost

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est „Wizz Air” a anunţat astăzi despre lansarea cursei Chişinău – Milano Bergamo, care va fi operată începînd cu 2 noiembrie 2014, transmite NOI.md.

Iniţial, pe această cursă vor fi efectuate zboruri de două ori pe săptămînă, în zilele de luni și vineri. Biletele pentru cursa Chişinău – Milano - Bergamo sînt deja în vînzare şi pot fi rezervate pe site-ul companiei, la prețuri care încep de la 39,99 de euro. Cursa spre Milano este a treia operată de compania „Wizz Air” din Moldova. Din septembrie 2013, compania efectuează zboruri spre Roma și Veneția.

Reprezentanții companiei „Wizz Air” consideră că acest nou serviciu va contribui la consolidarea relaţiilor de afaceri şi a turismului dintre Moldova şi Italia. Reprezentantul companiei Daniel Carvalho a declarat că „Wizz Air” a început să opereze zboruri din capitala Moldovei cu doar 9 luni în urmă şi deja a reuşit să deservească 45 mii de pasageri în cadrul zborurilor spre Roma şi Veneţia. Potrivit lui Carvalho, acest lucru confirmă faptul că transportul aerian low-cost dintre Republica Moldova şi Italia este bine primit de către publicul călător, care include turiştii, călătoriile de afaceri şi diaspora din Moldova.

„Cu preţuri care încep de la 39,99 sperăm că această cursă va avea acelaşi succes ca şi cele spre Roma şi Veneţia. De asemenea, sperăm că acest nou serviciu va contribui la consolidarea relaţiilor de afaceri şi a turismului dintre Moldova şi Italia”, a spus reprezentantul companiei.
click