10 februarie

Târgul de îndrăgostiţi la Chişinău. Tinerii şi-au unit destinele pentru o zi

Burlaci la licitaţie şi căsătorii pentru o zi, la iarmarocul pentru îndrăgostiţi! Pe lângă ilustrate, accesorii şi inimioare hand-made, tinerii au avut parte de mai multe distracţii. Domniţele au căutat bărbaţi, iar cuplurile şi-au spus "DA" pentru câteva ore. Evenimentul a avut loc ieri, la Chişinău.

Alexei şi Oxana şi-au spus "DA" în faţa unui altar improvizat şi în prezenţa unui ofiţer al Stării civile fictiv. Deşi se iubesc de 5 ani, şi-au jurat dragoste doar pentru 24 de ore.

Şi burlacii s-au distrat pe cinste. Fetele, care nu au un partener, au fost invitate să voteze pentru cel mai chipeş tânăr, care participa la iarmaroc.
Burlacul care va aduna cele mai multe voturi, va fi scos la o licitaţie inedită - femeile vor plăti pentru a-l distracţia acestuia.

Oamenii vor plăti pentru a ieşi cu ei la cinema, iar banii vor fi donaţi unui azil pentru animale fără stăpân. Cei mai excentrici s-au lăsat în voia maeştrilor în face-art.

Totuşi, cei mai mulţi vizitatori au dat buzna după daruri. De mare popularitate s-au bucurat lumânările parfumate.

Amatorii de cafea şi-au putut alege bibelouri din boabe naturale.

Deşi nu sunt confecţionate hand-made, cărţile au fost la loc de cinste la târg. Vizitatorii au plecat acasă plini de daruri şi impresii.

Târgul de cadouri hand-made pentru îndrăgostiţi este organizat al patrulea an consecutiv şi a durat doar o singură zi. Până la sărbătoarea îndrăgostiţilor mai este o săptămână. click