28 mai

La Chişinău a fost adusă o icoană izvorîtoare de mir a Macii Domnului

Icoana făcătoare de minuni a fost adusă recent din Rusia la Chișinău și instalată spre închinare în Biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului”, scrie Publika.md.

Enoriașii lăcaşului sfînt care cred că icoana este în stare să vindece de multe boli grave vin să se închine în faţa relicvei și să se roage pentru sănătatea celor dragi.

„Am venit, pentru că am auzit despre această icoană făcătoare de minuni. Eu, de exemplu, am probleme de sănătate. Dar îmi fac griji și pentru starea de sănătate a celor apropiați”.

„Sînt atît de emoționată! Vreau să mă rog pentru mai multe lucruri. Doar aceasta este o aşa sfințenie! După ce icoana a fost la noi acum patru ani, s-au întîmplat mai multe minuni”.

„Am auzit o mulțime de lucruri despre ea și de la rude, și de la prieteni. Toţi cei care au venit să se închine și să se roage în faţa acestei icoane au simţit o uşurare. Ea este făcătoare de minuni”.

Acestea sînt mărturiile unor credincioși care au venit să se închine sfințeniei aduse din Rusia.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului este comoara uneia dintre mănăstirile din regiunea Briansk.

„Pe partea din spate a icoanei Maicii Domnului poate fi observat un alt chip, dar nefăcut de mînă. Femeile care nu pot avea copii, rugîndu-se în faţa acestuia, vor naşte copii sănătoși. Ea poate vindeca bolnavi de cancer şi ajuta la aflarea celor dispăruţi fără urmă”, a menţionat preotul Iurie Şişcov.
click