25 iulie

Un om de afaceri din Republica Moldova a devenit noul patron al clubului de fotbal Rapid București

Omul de afaceri din Republica Moldova, Valerii Moraru, a semnat joi actele şi a devenit patronul clubului de fotbal Rapid București. „Ne-am înţeles, rămâne doar să oficializăm actele, avocaţii trebuie să rezolve tot. E o bucurie mare că am preluat Rapidul! Nu am emoţii că se va mai întâmpla ceva”, a declarat Valerii Moraru, citat de Gazeta Sporturilor.

Noul finanţator al Rapidului deţine companiile Azuga Waters şi Perla Covasnei şi a promis că va vira în contul clubului suma de 500.000 de euro acum, urmată de încă o jumătate de milion înainte de retur.

Clubul Rapid a mai fost în mijlocul unor tentative de a fi vândut, în discuții fiind ba un investitor arab, iar mai recent, în ultimele săptămâni, italianul Angelo Massone. Ambele discuții s-au dovedit a fi neserioase, a scris anterior prosport.ro.

O familie de moldoveni face afaceri de 18 milioane de euro în România

Soţii Violeta şi Valeriu Moraru controlează în prezent companiile Perla Covasnei şi Azuga Waters din România, care au avut în 2012 afaceri cumulate de 73 de milioane de lei româneşti sau aproximativ 18 milioane de euro.
click