22 mai

FOOD & DRINKS invită businessmenii și pe cei care vor să-și deschidă propria afacere

În Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO s-au deschis pentru a 21 oară expozițiile FOOD & DRINKS și FOOD TECHNOLOGY, precum și a 19-a expoziție PACKAGING. DEPOT, transmite NOI.md.

Organizatorii CIE MOLDEXPO și Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova sînt convinși că aceste expoziții au devenit o platformă pentru prezentarea produselor noi și promovarea mărcilor comerciale existente ale producătorilor străini și autohtoni de produse alimentare, utilaj și ambalaj.

Managerul companiei franceze BONGARD Herve Chartrom a comunicat că uzina producătoare de utilaj pentru fabricarea pîinii se află la Strasbourg, că prima brutărie dotată cu utilajul lor s-a deschis la Chișinău în 1999 și de atunci ei participă cu plăcere la expozițiile noastre. Astăzi, în Moldova funcționează peste 150 astfel de brutării.

Olga Muntean, unul dintre managerul companiei Mezellini, a declarat că ei sunt lideri pe piața vînzărilor și că ei au un sortiment larg de produse autohtone, cît și de peste hotare.

Noutatea actualei expoziții a fost concursul consumatorilor ”Cea mai gustoasă pîine”. Nouă companii producătoare de produse de panificație, timp de 4 zile vor participa la competiție, producînd pîine după propriile rețete. Roadele muncii lor vor fi prezentate pentru degustație vizitatorilor, care vor decide care este cea mai gustoasă pîine. Ceremonia de decernare a cîștigătorilor va avea loc pe 25 mai.

Iar atracția actualei expoziții a devenit campionul mondial la pregătirea cocktailurilor și cafelei, care a venit în Moldova, vestitul Ettore Diana (Italia), care va desfășura lecții demonstrative.

Dar cum se spune, mai bine o dată să vezi decît să citești de o sută de ori. Veniți la MOLDEXPO, nu veți regreta!!!!
click