09 decembrie

REVELION Barcelona 2014 de la Voiaj International!

Sejur 5 zile / 4 nopţi

Hotel AC Som by MARRIOTT 4*

Perioada: 29.12.2013 - 02.01.2014

Alege Programul Voiaj Internationnal la doar 649 € Euro / persoana
- Cazare 4 nopti la hotel AC SOM BY MARIOTT 4*, mic dejun inclus, excelent localizat, cu acces usor catre centrul orasului;
- Zboruri directe TAROM, Bucuresti – Barcelona – Bucuresti
- Turul panoramic al orasului Barcelona este inclus ;
- Se asigura asistenta turistica in limba romana ;
- BONUS – asigurare storno si medicala pt orice varsta!

Program:

Ziua 1:
Bucuresti – Barcelona
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 07.10 pentru imbarcare la cursa TAROM RO421 cu decolare la ora 09.10 spre Barcelona. Aterizare la Barcelona la ora 11.30. Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana: principalele bulevarde ale Barcelonei cu o oprire la celebrul si faimosul Parc Güell- capodopera a lui Gaudi, Placa Catalunya si La Ramblas, Plaza de España. O scurta oprire la Parcul Olimpic, cel mai inailt punct al orasului pentru a putea face cateva fotografii si a surprinde panorama superba. Dupa transfer si cazare, timp liber pentru plimbari si cumparaturi la El Corte Ingles, pe La Ramblas sau Plaḉa Catalunya. Seara, cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona.

Ziua 2:
Barcelona – Girona – Figueres
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului pe cont propriu. Astazi, optional, putem parasi Brcelona pentru o excursie in Figueres si Girona, doua dintre cele mai frumoase orasele ale Cataluniei. Ne deplasam de-a lungul coastei spre Girona, un oras atragator situat la confluenta raurilor Ter, Onyar, Galligants si Güell, ceea ce a facut ca localitatea sa fie un punct central al regiunii inca din vremea imperiului roman. Centrul istoric al Gironei are strazi pietonale inguste si este situat pe malul raului Onyar, fiind inconjurat de zidurile iberice „La Força Vella”. Vom vizita bulevardul pietonal La Rambla de la Libertat, Catedrala Gotica, Cartierul Evreiesc „El Call”, cel mai bine conservat district de acest gen din Catalonia, cu stradute inguste, pietruite, ce serpuiesc printre cladirile medievale locuite in vechime de evreii din Girona. Apoi ne indreptam spre Figueres, un oras cu radacini catalane adanci, care ofera o incursiune in lumea creatoare a lui Salvador Dalí. Vom vizita castelul Sant Ferran, o fortareata construita in secolul 18, a carui cladire monumentala domina orasul. Dimensiunile sale colosale si suprafata de aproape 3 km il fac unul din cele mai mari palate din lume. Continuam cu vizitarea Teatrului - Muzeu Dalí , situat in vechiul teatru municipal, cel mai vizitat muzeu dupa Prado, fara indoiala unul dintre principalele locatii culturale din aceasta parte a Spaniei. Seara, cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona.

Ziua 3:
Barcelona – Montserrat
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Optional va recomandam o superba excursie optionala intr-un loc absolut fabulos: Manastirea Montserrat. Montserrat se afla la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Barcelona, in niste munti absolut surprinzatori in peisajul relativ plat al Cataluniei. Construita pe un munte cu creste bizar rotunjite si golase, manastirea benedictina gazduieste statuia Fecioarei din Montserrat (Madonna Neagra, la Moreneta). Sculptura in lemn de secol XII, reprezentand Fecioara cu pruncul, este venerata de pelerini si este una dintre cele mai cunoscute Madonne din lume. Tot aici putem vizita muzeul Montserrat unde sunt expuse lucrari de Picassso, Dali, El Greco, Caravaggio, Degas, Monet sau Sisley. Puteti petrece Noaptea de Revelion impreuna cu localnicii in pietele publice si apoi intr-un club sau bar din centrul orasului sau puteti opta pentru „Cina Festiva de Revelion” (se rezerva si se achita la inscriere, dar nu este obligatorie) in Restaurantul Marina Monchos ( cu muzica live). Seara, cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona. LA MULTI ANI 2014!

Ziua 4:
Barcelona
Mic dejun. Zi libera pentru odihna si petrecerea primei zi a anului in minunata ambianta a cafenelelor si restaurantelor Barcelonei, pe faimoasa „La Ramblas”, pe faleza Marii Mediterane, sau in Parcul Güel, pentru a va plimba si a admira operele construite aici de Gaudi. Va recomandam sa vizitati individual cele mai impresionante obiective turistice din Barcelona: Renumita Catedrala inca neterminata „Sagrada Familia”, Casa Mila si Casa Batllo – opere reprezentative ale renumitului arhitect Gaudi, Monumentul dedicat lui Cristofor Columb, Cartierul Gothic cu cladiri vechi si stradute inguste pline de istorie, Muzeul Pablo Picasso, portul.Seara, cazare la Hotel AC Som by MARRIOTT / 4* in Barcelona.

Ziua 5:
Barcelona / Bucuresti
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul El Prat. Imbarcare la cursa Tarom RO422 cu decolare la ora locala 12:20 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 16:30

Servicii incluse:
- Cazare 4 nopti cu MIC DEJUN la Hotel AC Som by MARRIOTT 4* ;
- Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport
- Tur panoramic al orasului Barcelona cu ghid local vorbitor de limba romana
- Transport avion TAROM cursa directa Otopeni - Barcelona si retur;
- Taxele de aeroport 120 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
- BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta) –
- Asistenta turistica locala in limba romana
Preturile nu includ:
- intrarile la obiectivele turistice;
- excursiile optionale;
- alte servicii decat cele mentionate in program
Excursii Optionale:
- Montserrat, 40 € (minim 16 participanti);
- Girona si Figueres, 45 € (minim 16 participanti);
- CINA FESTIVA DE REVELION (se rezerva si se achita la inscriere) la „Restaurant Marina Moncho’s” http://www.monchos.com/ Tarif: 110 €/Adult si 55 €/copil 2-11,99 ani

Voiaj International, designerul vacanţelor tale!
Cadou: Cartela de fidelitate Club Voiaj
Detalii la telefon: 022 882 882
www.voiaj.md
Bl. C. Negruzzi 4/2
Like us on https://www.facebook.com/voiajinternational