09 iulie

Prețuri neschimbate din 2012 la HUNGAROSPA Hajdúszoboszló!

Pachete de Wellness și Tratamente Fizioterapeutice

Hajdúszoboszló este oficial clasificată ca staţiune balneară de excepţie a Ungariei. Oraşul situat în partea estică a Ungariei se află în imediata vecinătate a vibrantului oraş Debreţin, la 220 km de Budapesta, 224 km de Cluj şi numai 73 km de Oradea. Ca rezultat al dezvoltării continue, localitatea a devenit dintr-un mic orăşel cea mai vizitată destinaţie în Ungaria după Budapesta.

Hungarospa Thermal Hotel***superior- Hajdúszoboszló

Localizare: hotelul este situat pe teritoriul celui mai mare complex balnear din Europa.

Facilităţi: restaurant, terasă, drink bar, parcare, coafor, salon de înfrumuseţare, pedichiură, manichiură, lift, internet, sală de conferinţe, piscine termale, saună, cameră de sare.

Cazare: 105 camere duble, 3 apartamente, 6 camere triple şi 3 camere pentru persoane cu dizabilitati locomotor. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, halat de baie, aer
condiţionat, sat. TV, minibar, telefon, seif şi cu acces la internet.

Masă: mic dejun şi cină de tip bufet suedez.

Sport şi fitness: piscină interioară şi exterioară cu apă termală, solar, saună, infrasaună+ facilități de sport din Aqua-Palace: body-building/ sală de fittness, squash, surf, spinning, tenis de masă, biliard, fotbal de masă (contracost).
Secţie pentru tratamente balneo-fizio-terapeutice

Inima tuturor activităţilor de tratament, wellness şi agrement din Hajdúszoboszló este apa.
De efectele apei ce conţine iod şi săruri se pot bucura deja de opt decenii şi oaspeţii care vizitează staţiunea. Bazându-se pe apa termală - care este adecvată pentru boli reumatice, ginecologice, precum şi pentru cure suplimentare dupa traumatisme şi tratamente post-operatorii - se oferă în jur de 40 de tratamente medicale.
Ȋn Hajdúszoboszló se află cel mai mare complex balnear din Europa. Ştrandul şi băile ter-
male sunt situate pe 30 de hectare, iar aici s-a înfiinţat primul Aquapark (parcul de topo-
gane) din Ungaria, care a fost urmat în anul 2010 de inaugurarea centrului spa acoperit,
Aqua-Palace. Palatul acvatic Aqua-Palace, cu o extindere de 15.000 mp şi o atmosferă de excepţie, îi aşteaptă pe toţi membrii familiei cu o gamă largă de servicii, pe tot parcursul anului. Există băi tematice, bazine pentru copii mici si bebeluşi, tobogane pentru copii.


Pachet de sănătate: 268,-Euro/ persoană/ 7 nopți *
(preț valabil la achiziționarea unui pachet de tratament Pausal)

Wellness-weekend: 91,-Euro/ persoană/ 2 nopți *

Tarifele includ: 7, respectiv 2 nopţi cazare cu demipensiune (mic dejun și cină tip bufet suedez), halat de baie, internet WiFi/ WLAN, acces la piscinele termale din incinta hotelului (3 interioare, 1 exterior), saună finlandeză, infra-saună și cameră cu aburi, parcare gratuită, VAT. Acces nelimitat la cel mai mare complex balnear din Europa: la băile termale, ștrand (din Mai până în Septembrie), bazinul olimpic „Árpád”, centrul de spa acoperit Aqua-Palace (cu excepția zilei plecării).
.
* Prețurile de mai sus nu conțin taxa de stațiune, care este 1,7 Euro/ persoană/ noapte (de la 18 ani).

Din tarifele ofertelor atașate se cedaza 10%, comisionul pentru agentia reprezentata de dvs. +
Oferte pentru grupuri: la solicitare.


Informații și rezervări:

Székely Ruth Csengele
sales manager
e-mail: sales@hungarospa.hu
Tel: +36 30/ 606-4496
+36 52/ 558-558, ext. 335