01 februarie

Dragostea incepe la brasov impreuna cu Marilor Service!!!!!

Excursie pentru doi de ziua indragostitilor!

4 zile şi 3 nopţi la 1400 lei

13.02-17.02.2013

1 zi: Plecare spre România 20.00

2 zi: Excursie La Brasov.
Oraşul Braşov
Transformarea dintr-un oraş medieval într-un oraş modern a impus extinderea pe laturile de nord-est şi vest , prin demolarea centurii fortificate a oraşului care a început în anul 1857 (Poarta Străzii Porţii şi fortificaţiile aferente), Poarta Străzii Negre (1873), Poarta Targul Căilor (1874), Bastionul Aurarilor (1886), Bastionul Curelarilor (1887). Vechile şanturi de apărare, iazurile şi bălţile au fost umplute, s-au ridicat clădiri publice şi administrative, şcoli, cazarme şi vile, s-au amenajat parcuri şi promenade.
Castelul Bran poartă numele unui sat construit de-a lungul drumului comercial ce legă odinioară Valahia de Transilvania,drum situat în interiorul unei trecători flancate de o parte şi alta de Munţii Bucegi şi Piatra Craiului,doua masive importante ale Carpaţilor.

Cazare Bran.Seara romantica,cina festiva.

3 zi: RASNOV - Cetatea taraneasca
Ridicata de catre cavalerii teutoni pe o stanca calcaroasa inalta de 150 m, situata la sud-est de targul Rasnov, cetatea a fost extinsa ulterior cu ajutorul comunitatilor sasesti din Rasnov, Cristian si Vulcan. Fantana din cetate, adanca de 75 de metri, a fost sapata intre 1625-1640, in acest ultim an ridicandu-se in cetate si o bisericuta. Laturile de vest, nord si est erau aparate de o galerie continua, doua anteforturi si sapte turnuri. In timp ce pe latura de sud, mai abrupta, erau numai doua turnuri.

4 zi: Poiana Brasov la Schi.

5 zi : Excursie la Sinaia. Sinaia este un oraș în România, situat la poalele munților Bucegi, cunoscut mai ales datorită importanței sale turistice. Aici se află și Castelul Peleș, fosta reședință de vară a regelui Carol I.Sinaia se află în județul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiești și la 50 km sud de Brașov. Amplasat într-o zonă muntoasă pe valea râului Prahova, altitudinea orașului variază între 767 m și 1.055 m. Sinaia are statut de stațiune turistică și balneo-climaterică.

În preţ se include:

- Cazare 3 nopţi hotel sau pensiune 3 stele.
- Transport
- Asigurare
- Serviciile ghidului.

Suplimentar se achita intrarile la muzee.

TEL:92-11-94 /079910013

www.tur-retur.com