Ungaria, Polonia, Slovacia, Cehia

4 stele

Toamna în Europa numai 250 euro!

Week-End, Muzee, arhitectură, Excursii, Obiective turistice, Odihnă activă

De la €250 pentru o persoană matură

Hoteluri 3*-4*

Plecarea: Du, 18 octombrie, 2015, Oraşul plecării: Кишинев

Дорога: autobus confortabil.

Numărul de nopţi: 7

Finalizarea vînzărilor: 11.10.2015

Vreţi să plecaţi? Rezervaţi gratuit această foaie turistică

Ziua I: Plecare din Chisinau spre Budapesta la ora 13.00.

Ziua II: Sosire in Budapesta . Cazare in hotel 3*-4*. Excursie - Tur panoramic al orasului Budapesta (4 ore cu ghid in limba romana) – Piata Eroilor, Castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Citadela, etc. Optional - Seara - Croaziera pe Dunare “Budapesta de noapte” (durata 3 ore).
Cel mai indragit program in Budapesta este Croaziera pe Dunare, care e combinata cu delicioasa cina la bordul vasului. In timpul croazierei se pot admira cele mai de seama monumente arhitecturale ale orasului: Podurile medievale, Cetatea sec.XIII, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadela, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale.
Croaziera se petrece pe timp de noapte, timp in care se realizeaza un tur panoramic (30 km) prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri dunarene, precum si prin zona celor mai deosebite vestigii medievale, care fac parte din Patrimoniul Mondial Cultural ocrotit de UNESCO.
Croaziera se deruleaza dupa un scenariu prestabilit, coordonat de un ghid local ce va vorbi in romana, intr-o atmosfera placuta la lumina lumanarilor. Dupa care urmeaza cina festiva organizata in sistem bufet suedez, ce va cuprinde mancaruri alese din bucataria maghiara (2 gustari calde ca: sarmalute, gulasch de vitel, platoul rece cu peste, 20 de preparate reci din carne, platou cu diferite soiuri de cascaval, salate, dressinguri, torturi si fructe. Meniul cuprinde si o sticla de vin Tokaj pentru 4 persoane, apa minerala si racoritoare).

Ziua III:.Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom face un tur panoramic al orasului, pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi, poze si masa. Continuarea drumului spre Praga. Cazare la hotel 3*-4*.

Ziua IV: Mic dejun. Plecare la uzina de Cristal de la Nijborg – optional. Tur pietonal in Praga cu ghid local in centrul istoric al Orasului de Aur: Palatul Regal, catedrala Sf. Vitus, manastirea Loretta, Podul Carol, Piata Venceslas si multe altele. Timp liber pentru cumparaturi in Praga veche. Cazare la acelasi hotel. Optional: seara ceha incluzand program folcloric, cu mancaruri traditionale si bauturi.

Ziua V: Mic dejun . Program liber pentru vizite individuale in Praga sau excusie optionala la Dresden cu ghid local. Cazare la acelasi hotel .

Ziua VI: Mic dejun. Plecare spre Budapesta cu popas in Bratislava unde vom vizita centrul istoric cu ghid local. Cazare la hotel 3*-4* in Budapesta.

Ziua VII: Vizitarea Tropikarium-ului de la Budapesta. Shopping la Campona Mall. Plecare spre Chisinau. Sosirea in functie de conditiile de trafic.

Cazare

cazare în hoteluri în Budapesta şi Praga

Mîncare

mic dejun în hotel

Asigurare medicală

Procurare aparte

Ce este inclus în costul foii turistice?

- Cazare 5 nopti/6 zile in Hoteluri de 3*-4*

- Transport tur-retur

- Mic dejun

- Insotitor de grup pe timpul deplasarii

- Vizite la obiectivele turistice cuprinse in program

- Tur de oras in Budapesta cu ghid in limba romana

- Tur panoramic si pietonal in Viena cu ghid in limba rusa

- Vizitarea outletului PARNDORF

- Tur pietonal in Praga cu ghid local de limba rusa

- Tur pietonal in Bratislava cu ghid in limba rus;

Pentru altă sumă

- Excursie la DRESDEN: 25 euro/ pers. minim 20 turisti
- Seara ceha: 25 euro/ persoana
- Seara ungureasca la Borkatakomba: 30 euro
- Croaziera pe Dunare la Budapesta: 35 euro cu masa
- Excursie la uzina de cristal in Praga - 20euro(+cadou)
- Suport viza - 5 euro/pers

Companie Turistică

Fenix Tour

str. Albișoara, 84/6

Tel.: (022) 844-164, 0674 33 164, 067 433 165, fax: (022) 844-163

Regim de lucru: Lu-Vin 9.00-18.00; Sb. 10.00-16.00

www.fenix-tur.md