Hotel

5 stele

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL

Bar, Restaurant, Recepţie 24/24, Parcare, Centru de afaceri, Camera de depozit, Wi-Fi

Costul: de la €0

4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3., Ungaria

+36/52-558-558 /335, +36/30 606 4496

www.hungarospa.hu, sales@hungarospa.hu

Cel mai mare SPA din Europa
- BAIE BALNEARĂ

În pavilion se găsesc alte trei piscine cu apă termală, acoperite, apa termală fiind de 32, 36,38 grade C. 4 piscine descoperite în care cu diferite atracţiuni clientul se poate delecta. Piscinele sunt împrejmuite de holuri încăpătoare.

La parter în partea stângă se află trei cabinete medicale, sală de tratament şi sala de gimnastică medicală. La etaj se află sălile de masaj, săli de tratament şi locuri pentru odihnă.
Cei care au suspiciuni în legătură cu eficienţa tratamentelor naturale, în mod sigur îşi vor schimba părerea după ce s-au tratat la Băile Termale de la Hajduszoboszlo.Motivele pentru care mii de oameni se vindecă sunt puterea apei termale şi alte tratamente. Apa conţinâ iod, brom, sare este în primul rând recomandat pentru afecţiuni reumatice. Se obţin rezultate foarte bune peste90% din pacientii care se ţin de tratamentul prescris de medic,pacienţii cu afecţiuni ai aparatului locomotor, spondiloză, boli degenerativeCurele de baie au un efect benefic şi pentru boli neurale, chirurgicale, dermatologice (eczeme, psoriazis) .Pacienţi care au avut intervenţii chirurgicale ortopedice fac cure suplimentare.
Se obţin rezeultate bune şi în tratarea stării de după hemoragie cerebrală, paralizii provenite din sindromul Heine medin, nevralgii, dureri neuralgice. Multe femei sterile după trei-patru cure au rămas însărcinate. Acest fenomen se datorează faptului că în apă se găseşte estrogen.
Peste patruzeci de feluri de tratamente stau la dispoziţia clienţilor. Diferitele tratamente se pot combina. Printre altele se poate enumera masajul, tratament cu nămol, baie cu greutăţi, masaj subacvatic, gimnastică subacvatică, diferite electroterapii şi cele mai moderne terapii cu laser.


- ȘTRAND

Staţiunea balneară din Hajduszoboszlo îi atrage nu numai pe cei care vor să beneficieze de un tratament. În sezonul de vară domină turismul de ştrand. Ştrandul care se întinde pe o suprafaţă de 30 hectare aşteaptă doritorii din 1 mai şi până în 30 septembrie.
Cu acordul planului Széchenyi în anul 2002 infrastructura ştrandului s-a reânoit complet conform cerinţelor Uniunii Europene. S-au construit piscine noi cu sisteme moderne de filtrare a apei, dar cea mai mare surpriză a fost construirea plajei mediteraneene pe o suprafaţă de 6200mp şi este considerată cea mai mare piscină construită din Europa. Piscina este construită cu creşterea adâncimii treptat, valuri artificiale. Există şi un dig despîrţitor între piscină şi zona de hidrobiciclete şi bărcuţe. Este plasat un vapor pirat şi pentru a da senzaţia de real s-a construit un far şi s-au plantat palmieri.
Sperăm ca plaja din Hajduszoboszlo devin în scurt timp un simbol al acestui loc


- AQUAPARK

Având în vedere recreerea clienţilor SC Hajdúszoboszlói Gyógyfürdo SA a construit primul Paradis al topoganelor din Ungaria
Din turnul de start înalt de 12 m doritorii pot să aleagă dintre 9 piste. Sunt şi două feluri de kamikaze, topogan spirală, „gaura neagră", „râul nebun". Pe cele din urmă se poate „circula"doar cu colaci uriaşi.
Pentru cei mici este amenajat special parc din lemn natural, elefanţii foarte realistici din piscină şi două topogane din cauciuc.
Parcul cu topogane se află pe un teren de un hectar şi se poate cumpăra bilet pentru două ore sau pe o zi întreagă.
Deoarece parcul aquatic s-a dovedit a fi prea mic în anul 2002 am
dublat capacitatea acestuia şi s-au construit încă trei topogane noi (Niagara, big hole, twister) lungimea acestor topogane este de 1 km. Cine doreşte să se odihnească poate să înoate în râul cu valuri sau alte trei piscine (adulţi, copii şi baby)
În piscina pentru cei mai mici se găseşte construit un castel pentru a face baia mai plăcută.- AQUA-PALACE

Palatul acvatic Aqua-Palace, cu o extindere de 15.000 mp şi o atmosferă de excepţie îi aşteaptă pe toţi membrii familiei, de la mic la mare, cu o gamă largă de servicii, pe tot parcursul anului în cel mai mare complex acvatic din Europa. Palatul acvatic se află în legătură directă cu complexul balnear din Hajduszoboszlo, cu ştrandul şi cu acvaparcul.
8 dintre cele 20 de piscine ale Aqua-Palalceului se află la parter. Băile de revelaţii exclusive evocă diverse ere şi locuri. În fiecare bazin, oaspeţii sunt fermecaţi de privelişti unice.

- Piscina de gheaţă

- Piscina cinema

- Piscina termală Páva

- Piscina tropicală

- Piscina Gange

- Baia romană

- Piscina cu apă de mare

- Piscina peşteră

Îmbăierea în aceste piscine este diversificată şi prin diferite elemente de revelaţie: masaj cu jet de apă masaje energizante, izvoare termale, băi cu bule de aer etc. Cei dornici de senzaţii tari sunt aşteptaţi cu tobogane uriaşe, sau pentru familii.


- CAZARE

Dezvoltarea oraşului Hajduszoboszló are la bază minunata apă termală descoperită de Dr. Pávai Vajna Ferenc în urma cercetării sale.Datorită efectelor terapeutice ale apei termale, staţiunea este cunoscută în lumea întreagă.În ultimii ani am efectuat modernizări de mare anvergură în staţiunea balneară, având ca scop ridicarea la nivel european şi crearea unei tradiţii de generaţii în domeniul balneoturismului.Sperăm, că datorită conditiilor de nivel european, putem să satisfacem cerinţele clienţilor din orice ţară.Datorită serviciilor de calitate credem că vom fi un model în rândul staţiunilor balneare ale ţării noastre.Pentru atingerea acestui ţel, în domeniul medical am introdus calificare ISO, calificare pe care dorim să o introducem în toate domeniile de activitate ale firmei noastre.

MAI MULTE DETALII GĂSIȚI PE SITE-UL - www.hungarospa.hu